Hopp til innhold

Invitert på kurs med NFH

Lørdag og søndag 27.-28. oktober 2018 var vi og andre fra FORF invitert med region-samling for NFH på Lygna. Petter LB4XG og Henrik LA6ETA deltok sammen med representanter fra NRH og selvfølgelig et godt knippe fra NFH.

Lørdag ble brukt inne med gjennomgang av forskjellige temaer med påfølgende diskusjoner og problem-løsning. NRH og NRRL v/SBI presenterte sine organsisasjoner. På kvelden hadde NFH invitert Bertel O. Steen Defence and Security til å snakke om lys og ha en lys-demonstasjon. Det også var veldig interessant og nyttig.

Petter og jeg hadde før vi reiste nappet med oss litt forskjellig utstyr fra lageret vårt som vi stilte ut på lørdag. Dette fikk vi bruk for søndag! 
Søndag kom flere hundeekvipasjoner fra NRH som er under opplæring og det ble satt igang en øvelse med to markører. Vi utstyrte alle med DMR-samband og sporing og kunne levere gode tjenester til KO, og det ble en god øvelse også for oss.