Hopp til innhold

I kveld har SBI deltatt med fire mannskaper på planleggingsmøte med Røde Kors på beredskapssenteret på Dombås.De ønsker at vi skal levere sporing på to kjentmannsturer med snøscooter i fjellheimen i mars.

Den første runden er 9-10.3.19 som blir kvelds- og nattekjøring. Den andre runden er en lengre tur i fjellet fra øst mot vest i Lesja den 30-31.3.19. De som planlegger og gjennomfører oppdraget er LB4GH Torkell, LA1OSA Widar, LB6SE Svein og LB4CD Ola-Matti. Hvis det er medlemmer som har lyst til å ta turen nordover for å se hva som skjer, så er det bare hyggelig. Ta kontakt for detaljer om klokkeslett, oppmøtested etc: sbi@nrrl.no.

Påminnelse

SBI har innsjekk hver søndag på Innlandsnettet etter lokal QST-LA. Det betyr at omtrent klokka 2030 kjører vi en innsjekk og info etter den ordinære QST-LA som begynner klokka 2000.. Det er mulighet for å teste utstyr, eller kommentere noe. Det er hyggelig og nyttig å få med så mange som mulig.

Du kan sjekke inn med ditt vanlige kallesignal eller med LE-kallesignal om du har fått tildelt et LE-kallesignal av SBI. Ordningen med LE er under revisjon, så det er mulig det utgår etterhvert.

Hvis du har lyst til å kjøre innsjekk, er det bare å gi beskjed til en av oss i styret eller på sbi@nrrl.no. Det er god trening.