Hopp til innhold

Samarbeid med Sør-Fron kommune og sambandstest!

Vi samarbeider nå med følgende kommuner:

Lesja, Dovre, Sel og Sør-Fron. Den siste utviklingen er i Sør-Fron, og vår mann LB9UE rapporterer følgende:

"Våren 2022 tok jeg kontakt med Rådmannen i Sør-Fron kommune og informerte om SBI og hva vi kunne tilby, han ble ivrig og inviterte meg til å holde en presentasjon av SBI i det kommunale beredskapsrådet. Presentasjon ble holdt den 1.juni 2022 for beredskapsrådet med deltakere fra: Politi, Brann, Heimevernet, Sivilforsvaret, Røde Kors, Kommuneoverlege, Rådmann og Ordfører. Dette ble suksess og det ble umiddelbart inngått samarbeid, rådmann og ordfører ville ha antenne på taket Jeg fikk etter dette møtet tillatelse til å gå til innkjøp av utstyr. Jeg bestilte da følgende fra Christech A/S: Yaesu FTM-400XD vhf/uhf transceiver, MS-1230BA Power Supply, Yaesu SMB-201 Base brakett, Diamond SX-400 swr/watt meter og Diamond X-30 vhf/uhf antenne. Dette er nå montert, og for det meste i arbeidstiden da jeg er ansatt på huset. Demonstrasjon av ferdig oppsett ble utført på forrige møte i det kommunale beredskapsrådet 26.10.2022, dette fungerte utmerket med innsjekk fra stasjoner i Oslo, Rælingen, Gjøvik, Vinstra og Otta. SBI er nå godt inne i Sør-Fron kommune hvor det etter hvert skal øves på dette med ekom utfall og demonstrasjon av winlink." LB9UE, Tom Erik

Her er lydfila fra sambandstesten mot Sør-Fron kommune:

 

https://www.dropbox.com/s/tearhrx3jk35ilk/Innlandsnett%20lb9ue%20fra%20k-hus%20s%C3%B8r%20fron.m4a?dl=0&fbclid=IwAR2uwyrSWdwVe2ooU_On8L-_mhomK98TBJDWwHXw5tit4WHQcF2ya0klacU