Hopp til innhold

SBI-treff onsdag 30.1.19, klo 19-21

Vi prøver en ny variant av treff onsdag 30.1.19, klokken 19-21. Da reiser du til gruppelokalet som er nærmest deg: Elverum (LA4D), Gjøvik- og Toten (LA5G), Lillehammer (LA2L) og Gudbrandsdalen (LA7G).  Om det er noen fra Kongsvinger som vil være med fra der, så er det fint. Ta gjerne kontakt.

Sambandsmedlemmer treffes lokalt og vil få en epost med en skrivebordsøvelse som skal løses i løpet av en times tid. Deretter møtes vi på et videomøte-verktøy som heter appear.in klokka 2000. Den som tar ansvaret for møtet lokalt vil få nødvendige instruksjoner. Vi presenterer løsninger på skrivebordsøvelsen for hverandre. Vi avslutter med å ha kontakt via Innlandsnettet, Tetra, Winlink.

Samtidig inviterer vi andre gruppemedlemmer, enkeltmenn som måtte være interessert i det vi driver med til å delta, få en kaffe og en trivelig sambandsprat. Kjenner du noen som burde vært, kan du gjerne invitere vedkommende til å komme å se hva vi driver med.

Det kommer en påminnelse på sms når det nærmer seg.

Vel møtt!

Ola-Matti på vegne av styret i SBI.