Hopp til innhold

Hele Innlandet øver 3.12.19. SBI involvert.

Alle Innlandets 46 kommuner avholder en skrivebordsøvelse den 3.12.19. Det er en øvelse som handler om bortfall av telefoni og internett. Hva gjør man da? Sambandstjenesten Innlandet har vært med å planlegge øvelsen samme med Fylkesmannens beredskapsavdeling i Oppland, noen kommuner og NTNU. Alle kommuner i Hedmark og Oppland har fått informasjon om øvelsen. På det møtet fikk vår mann Henrik Solhaug 10 minutter til å fortelle alle kommunene om Sambandstjenesten Innlandet av NRRL. Det har medført at mange kommuner har tatt kontakt og vil snakke med oss den 3.12.19. Vi kommer til å spørre en del av våre medlemmer om å reise på kommune-besøk denne dagen, for å orientere om hva vi er og hva vi driver med. Det blir laget en felles PP, og de som reiser får vite hva de skal si. Dette er et gjennombrudd for oss, og vi må utnytte muligheten.