Hopp til innhold

Lesjaskog del 3 av 4

I kveld har vi programmert Yaesu FTM-300D og satt plugger på koaksialkabelen. Den er av typen H155, lavtap, men rimelig tynn: 5,4 mm med dobbeltskjerming. Antenna er ei Diamond X-30. Igaten skal driftes av en Yaesu 7800 og ei Diamond V-2000 antenne.

LB6SE hadde med seg både loddebolt og måleutstyr. Antennesystemene er reine og virker bra. LB4CD ordna med PowerPole-kontakter for strøm. Strømforsyninga har to slike uttak bak, og det gjør det ryddig og greit. Samtidig er det ledig kapasitet foran på strømforsyninga.

Takk for QSO til LA6JEA, Jan, mobil og LA3TR, Thor Ove på Vinstra og LB1NE, Arne i Folldal. Det var godt å få testa begge antennene og ny-radioen.

Nå mangler vi bare innplassering i nettet, så blir det Igate ved neste korsvei. Alt er klart. Det er bare nett-tilgangen som må ordnes.