Hopp til innhold

Kraftig vind venta 29-30.1.22

ORANSJE FAREVARSEL 29-30.1.22

Agder, Telemark og Buskerud og Akershus, Oppland og Hedmark

: https://varsom.no/vaervarsling/varsel/67965

Her  i Nord-Gudbrandsdalen ser det ut på yr.no som at det er natt til søndag som får den hardeste vinden. Da er det meldt 35 m/s på Dovrefjell. Ta en kikk på hvordan det ser ut hos deg.

KONSEKVENS: Gjenstander kan bli tatt av vinden eller blåse over. Fare for skade på bygninger og infrastruktur. Strømforsyningen vil bli påvirket, for eksempel som følge av trær som knekker eller kommer i kontakt med strømnettet. Veier kan bli stengt på grunn av trær eller andre objekter i veibanen.

Det er lurt at du følger med rundt deg lokalt. Lad batterier til dine radioer, ha litt utstyr klart som vanlig og tenk gjennom hva du kan bidra med i en skarp aksjon om noen kommuner eller andre skulle få behov for sambandsstøtte e.l.

OBS: Dette sier jeg som engasjert medlem. Styret har ikke heva beredskapen som jeg vet.

73 de LB4CD, Ola-Matti, Lesja.