Hopp til innhold

Noen inntrykk fra FORF-treninga Hjerkinn 19.2.22

 

6 mann fra SBI, LB4XG, LA6ETA, LA3TR, LB6SE, LB4GH og LB4CD, deltok på årets FORF-trening på Hjerkinn. Det var ca 50 mannskap med fra Norske Redningshunder, Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Flytjenesten og NRRL. Røde Kors ungodmmer fra RØFF stilte som markører. I tillegg skulle det lages film samtidig med treninga. Det var Martin Amble Ruge fra Bortelagte.no og Maria Kampeseter Kleiven som hadde det oppdraget. De ble betalt med penger fra Gjensidigestiftelsen. Filmen og bildene blir gjort tilgjengelig for alle organisasjonene. Forhåpentligvis er klart til lansering før påske. Trening hadde også besøk av Jørn Halvorsen, prosjektleder, i FORF.

Vi leverte sporingstjeneste og DMR-samband for de som ønsket å trene på enkelt samband. De gikk utmerket. Vi hadde LB4GH i KO på Hjerkinnhus, mens vi driftet IGATE og samband fra Hjerkinn Fjellstua. Der hadde vi gode mottaksforhold med antenner på en veranda i 2.etg på et leilighetshus. I tillegg hadde vi en fill-in digipeater på innkjøringa til Hageseter.

Dette er andre gangen vi deltar på denne treninga. Nå er det bare å lade batteriene til neste lørdag, for da blir det muligens sporing av kjentmannskjøring i Reinheimen vest.

For SBI, LB4CD.

Full fart med FORF på fjellet!