Hopp til innhold

Sporingsoppdrag vinteren 2020.

Jeg ber dere huke av to datoer for vinteren allerede nå.
1) 21-23.2 2020 februar blir det sporingsoppdrag for Norske redningshunder på Dovrefjell. De skal ha base på Hjerkinnhus. Info kommer på slutten av året eller januar på epost. Det vil være lørdag 22.2.20 som blir hoveddagen for oss.
2) Kjentmannstur  Røde Kors i mars. Det er to helger som er aktuelle: 14-15.3 eller 21-22.3. Det er væravhengig. De skal inn mot Reinheimen/Snøheim, bak Snøhetta og til Lesja - ned Skamsdalen. Det blir ei skikkelig nøtt sporingsmessig. KO blir på Ottobu, Hondyrju. som vanlig
Vi er noe mannskap aktivt i Nord-Gudbrandsdalen som har drevet med sporingstjenesten noen vintre nå. Hvis det er andre som har lyst til å være med for å lære og hjelpe til, så er dere hjertelig velkomne.
Jeg sender ut en forespørsel i januar, slik vi får sikre påmeldinger. Vi har allerede takket ja til oppdragene.
Ellers kan jeg informere om at det var et FORF-møte på Dombås beredskapssenter i går. Der var Politiet, Røde Kors, Norske redningshunder, Sambandstjenesten Innlandet, Brannvesenet og beredskapssjefen i Lesja og Dovre. Det er en del spennede ting på gang hva gjelder samvirke. Aktørene på møtet ønsker å samarbeide mer framover.

Hilsen Ola-Matti